A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Мединський ліцей
Галицької міської ради Івано-Франківської області

Новини

 

 

 

 

 

Дата: від до Скинути

Ранкова зустріч 2 клас

Як створити позитивну атмосферу в дитячому колективі? Як навчити здобувачів освіти бути толерантними та дбайливими один до одного? Ранкові зустрічі сприяють формуванню вміння критично мислити, ефективно спілкуватися, бути відкритими для нових ідей, поважати і знаходити спільну мову з іншими. Дякуємо Михайлині  Федюшко за чудовий майстер-клас "Ранкові зустрічі ", за те, що вміє цікаво та захоплююче почати навчальний день, залучає своїх учнів до активного спілкування, налаштовує їх на успіх, а також створює комфортне, безпечне та

12:59 18.12.2023

Участь у конкурсі «Фольклорно-етнографічне мистецтво»

🏆 Фольклорний колектив Мединського ліцею (керівник Іван Мисів) зайняв 1 місце у номінації «Фольклорно-етнографічне мистецтво» І етапу обласного конкурсу фольклорно-етнографічних колективів серед здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти

12:59 18.12.2023

Майстер-клас "Різдвяний дідух"

Різдвяний дідух - особливий символ Різдва, який варто зробити на зимові свята. Це дух наших пращурів, питомо українська традиція, символ затишку, святкового настрою, святості. Чудовий майстер-клас "Дідух до хати- біда з хати"провела сьогодні вчителька образотворчого мистецтва Марія Онофришин в рамках методичного тижня. Дякуємо  всім учасникам дійства за дружню теплу атмосферу праці, яскраві враження, позитивні емоції.

12:59 18.12.2023

Всесвітній день української хустки

Щороку 7 грудня відзначається Всесвітній день української хустки. Це неофіційне свято, яке з'явилося 2019 року, покликане об'єднати жінок різних професій, віку та національностей для збереження українських традицій.

23:47 07.12.2023

День Святого Миколая

Адміністрація Мединського ліцею Галицької міської ради висловлює щиру подяку міському голові Галича Олегу Михайловичу КАНТОРУ за солодкі подарунки на свято Миколая учням, батьки яких захищають нашу Батьківщину та вихованцям дошкільного підрозділу (група "Сонечко" та "Зірочка").

23:06 07.12.2023

День Святого Миколая

6 грудня Україна відзначає День Святого Миколая. Задовго до цього всі учні Мединського ліцею писали Миколаю листи, в яких перелічували добрі справи, просили пробачення за погані і сподівалися на отримання найзаповітніших подарунків.

22:59 07.12.2023

ІІ етап V Всеукраїнського фізкультурно - оздоровчого заходу "Cool Games "

Сьогодні відбувся ІІ етап V Всеукраїнського фізкультурно - оздоровчого заходу "Cool Games " серед  учнів І , ІІІ дивизіону з метою формування загальнонаціональної єдності, підняття духу, популяризації здорового способу життя та залучення учнів до регулярних занять спортом.

11:37 01.12.2023

КАРТКА ПРОЄКТУ

КартКа проєкту Загальний обсяг проєктної ідеї від 1 до 2 сторінок

09:28 18.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора