A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Мединський ліцей
Галицької міської ради Івано-Франківської області

Новини

Дата: від до Скинути

«Почуття навіяні весною»

Весна… Вже сама згадка про неї будить у серці радість, тривогу. Коли приходить весна, кожному з нас здається, що народжуєшся на світ вдруге…Ласкаво світить сонечко, весняний вітерець грайливо пестить ніжні коси берізки, а довкола щасливим співом заливаються птахи.Це свято оновлення і відродження природи, його відчувають і по-своєму переживають дорослі та діти. 6 березня вихованці групи продовженого дня подарували всім присутнім незабутнє свято.В цьому заслугавихователів, які  презентували цікаві  форми проведення заходу.

12:55 10.03.2020

«Духовність єднає націю!»

Саме під таким гаслом 6 клас разом зі своїм класним керівником 2 березня провели тематичну лінійку в Мединському НВК. І це не випадково, адже розпочався перший тиждень  великого посту нашої церкви. Це час, що підносить людину від земних турбот на висоту духовну.

14:27 04.03.2020

29 січня - День пам'яті героїв Крут

29 січня – День пам’яті героїв Крут. Світлу пам'ять загиблих молодих українських патріотів вшановують по всій Україні. Трагічна загибель студентського куреня під Крутами стала символом патріотизму і жертовності у боротьбі за незалежну Україну. Тому з метою формування у учнів почуття патріотизму, любові до свого народу, його історії та героїчного минулого країни в нашому закладі відбулися уроки пам’яті.

21:24 01.03.2020

День Збройних Сил України

   6 грудня проведено загальношкільне свято, приурочене річниці Збройних Сил України. Свято розпочалося урочистою лінійкою. Учні переглянули презентацію «Збройні Сили України: історія і сучасність», а потім відбувся захід «Від козаків до кіборгів»

21:24 01.03.2020

Свято зустрічі поколінь

Традиційно у другу суботу лютого школа радо вітає своїх випускників. Цьогоріч 8 лютого до школи завітали випускники різних поколінь, найстарші з яких закінчили школу 50 років тому. Вечір спогадів та зустрічей був теплим, оскільки у залі були присутні іколишні вчителі, і колишні учні, котрим було що згадати. У невеличкому концерті, який підготували нинішні учні школи, охоче брали участь і випускники.

21:24 01.03.2020

День Соборності України

  22 січня вже традиційно Україна святкує День Соборності України – возз’єднання ЗУНР та УНР, яке відбулось більше 100 років тому. Повертаючись до історії, пригадаємо, що 22 січня 1919 року в Києві на Софійській площі було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки в Єдину Україну. В нашому закладі було проведено лінійку та флеш моб.

21:24 01.03.2020

20 лютого - День Героїв Небесної Сотні

20 лютого в Україні відзначають День героїв Небесної Сотні – на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які загинули у Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Які віддали своє життя під час Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України. Гинули за честь, за волю, за право бути народом, за країну, в якій не страшно жити і народжувати дітей.

21:24 01.03.2020

"СВІЧКА ПАМ'ЯТІ" до річниці Голодомору

Пройдуть роки, минуть десятиліття, а трагедія 1933 року все одно хвилюватиме серця людей. І тих, кого вона зачепила своїм чорним крилом, і тих, хто народився після тих страшних років. Вона завжди буде об'єднувати всіх живих одним спогадом, одним сумом, однією надією. Озиратися в минуле треба кожному. Треба осмислити власне минуле, зрозуміти його, бо історія повторюється. І коли люди не зроблять сьогодні висновків, то вони будуть ходити по колу. "Нехай у ваших душах залишиться цей маленький вогник свічечки, як спомин про тих, кого сьогодні немає серед нас, які померли страшною смертю, дай, Боже, щоб це ніколи більше не повторилось!З цією метою в школі було проведено флеш моб «Свіча пам’яті», тематичну лінійку та перегляд фільму «Жовтий князь»

21:12 01.03.2020

День Гідності та Свободи

21 листопада відбулася урочиста лінійка до Дня Гідності та Свободи, яка нагадала всім присутнім про події, що відбувалися на майдані у листопаді 2013-лютому 2014-х років. Учнівська молодь вшанувала хвилиною мовчання пам'ять загиблих студентів, які першими вийшли на акції протесту проти режиму Януковича.

21:12 01.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора