A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Мединський ліцей
Галицької міської ради Івано-Франківської області

6 лютого-Міжнародний день безпечного Інтернету

Дата: 06.02.2024 21:17
Кількість переглядів: 15

Міжнародний день безпечного Інтернету — це важлива подія, яка підкреслює потребу в безпечному та захищеному онлайн-середовищі та важливість сприяння безпеці в Інтернеті для всіх. 

6 лютого 2024 року відзначається День безпечного Інтернету.  Мета цього Дня полягає в тому, щоб поширити знання про безпечне та відповідальне використання цифрових технологій серед дітей та молоді. Також це є запрошенням для всіх приєднатися до поважного онлайн-спілкування для забезпечення найкращого цифрового досвіду.

З метою підвищення інформаційної компетентності учасників освітнього процесу, створення сприятливих умов для підготовки молодого покоління до життєдіяльності в інформаційному суспільстві, захисту дітей від шкідливих інформаційних впливів та акцентування уваги на важливості безпечної поведінки в мережі Інтернет, в Мединському ліцеї було проведено тематичну лінійку  з питань безпеки в мережі Інтернет для здобувачів освіти та педагогічних працівників.

Так, 6 лютого   була проведена виховна година  в 7 класі,  під час якої, здобувачі освіти поділитися своїми досвідами з безпеки в Інтернеті. Це були історії про те, як вони уникнули онлайн-шахрайства, зберегли свою конфіденційність або врятували свої дані.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора