A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Мединський ліцей
Галицької міської ради Івано-Франківської області

День Святого Миколая

Дата: 07.12.2023 22:59
Кількість переглядів: 12

✨️6 грудня Україна відзначає День Святого Миколая. Задовго до цього всі учні Мединського ліцею писали Миколаю листи, в яких перелічували добрі справи, просили пробачення за погані і сподівалися на отримання найзаповітніших подарунків.

День Святого Миколая - світле і радісне свято, сповнене особливим теплом.

Святий Миколай - один із найбільш шанованих християнських святих, з ім’ям якого пов’язані почуття милосердя, справедливості та добра. Його здавна вважають покровителем тих, хто найбільше потребує любові й турботи, - бідних та дітей.

✨️Сьогодні у Мединському ліцеї традиційно відбулося свято, присвячене Дню Святого Миколая. Наші учні та дошкільнята старанно підготувалися – продемонстрували цікаві сценки, привітання, віршики, пісні, таночки. А ще пообіцяли бути слухняними, допомагати нужденним, як це робив і сам Миколай.

Тож вітаємо всіх зі святом та бажаємо, щоб Святий Миколай виконав головне бажання українців - приніс нам таку довгоочікувану Перемогу! 💙💛

І пам'ятайте заповіт Святого Миколая: дбайте один про одного, даруйте людям добро і ласку. І вам воздасться сторицею!https://rada.info/upload/users_files/23804899/b2cb5943e15ec7c12279c15550bc7a4c.jpg


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора