A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Мединський ліцей
Галицької міської ради Івано-Франківської області

Новини

Дата: від до Скинути

День Гідності та Свободи

21 листопада відбулася урочиста лінійка до Дня Гідності та Свободи, яка нагадала всім присутнім про події, що відбувалися на майдані у листопаді 2013-лютому 2014-х років. Учнівська молодь вшанувала хвилиною мовчання пам'ять загиблих студентів, які першими вийшли на акції протесту проти режиму Януковича.

21:12 01.03.2020

Благодійна ярмарка

Грудень в нашому закладі - місяць добра та милосердя. Саме тому за ініціативою  учнів впродовж грудня проходила благодійна ярмарка солодкої випічки. Зібрані кошти були перераховані на лікування онкохворої дитини. 

21:12 01.03.2020

День ґудзика

16 листопада – Всесвітній день ґудзиків. Про ґудзик ми згадуємо найчастіше тоді, коли він відривається і губиться. Добре, якщо його вдається підловити за тоненьку ниточку і заховати до кишені. А буває й так, що гарні ґудзики хтось знаходить і залишає собі “на щастя” або й збирає цілу колекцію.

21:11 01.03.2020

День української писемності та мови

9 листопада   до Дня української мови та писемності в закладі було проведено квест  та усний журнал. Також колектив закладу став учасником радіодиктанту.

21:09 01.03.2020

День вчителя

  4 жовтня відбулася літературно-пісенна вітальня для вчителів. А це свято у нашому закладі асоціюється з Днем учнівського самоврядування. Одинадцятикласники побували в ролі вчителів: проводили уроки в той день, організували святковий концерт і привітали педагогів з їх професійним святом.

20:19 01.03.2020

День захисника України

  14 жовтня  відзначали День Захисника України, який співпадає з Днем Покрови Пресвятої Богородиці. Учні нашого закладу продемонстрували свій військовий вишкіл на парадній ході, присвяченій Дню Захисника України, відбувся конкурс патріотичної пісні.

20:19 01.03.2020

Олімпійський  тиждень в школі

За теперішніх умов важливою є активізація зусиль з підвищення духовного рівня української молоді, формування у неї стійкої системи глибоких морально-духовних цінностей, оскільки саме вони складають основу мотиваційної сфери як особистості, так і суспільства в цілому. Так зазначено в Програмі «Нова українська школа» у поступі до цінностей. З цією метою в Мединському НВК було розроблено ряд заходів на 2019-2020 н.р.

20:19 01.03.2020

Свято осені у школі

  Ось і завітала до нас щедра, барвиста осінь, Скільки поетів освідчувались їй у коханні, скільки художників увіковічнили її красу у своїх полотнах. А вона кожного року знов і знов зачаровує нас своєю безмежною щедрістю та неймовірною красою. Уже вкотре декорації цього заходу вражають і милують око наших дітей, батьків, вчителів. Різноманіття квітів, овочів, фруктів втілилися в чудові та цікаві композиції учнів школи, які організували виставку осінніх дарів та малюнків у коридорах школи. Діти представили композиції з овочів, фруктів, квітів та з усього, чим багата природа. Заздалегідь разом з батьками учні школи готували яскраві осінні костюми, вивчали нові вірші та пісні про золотокосу красуню Осінь, розучували жваві таночки. Діти привели  трьох осінніх місяців. І кожен з них доводив свою важливість. На один день школа поринула в чудову осінню казку. В.О. Сухомлинський говорив, що духовне життя дитини повноцінне лише тоді, коли вона живе у світі гри, казки, музики, фантазії, творчості. Без цього вона – засушена квітка. Але сьогодні ми переконалися, що наша малеча - талановита, креативна, емоційна, це наше майбутнє!

20:19 01.03.2020

Міжнародний день миру

Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі  відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на сході країни. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина. Мир не означає програти війну, мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і спокою в країні. З нагоди Дня миру відбулася тематична лінійка та флешмоб «Нам потрібне мирне небо». Учні школи відвідали кінотеатр та переглянули фільм «Заборонений». Міжнародний день миру відзначають у різних куточках планети. Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир.

20:19 01.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора